Skolestart

Her kan du finde masser af produkter til børnenes skolestart – sortimentet omfatter alt fra rygsække, sportstasker, penalhuse, madkasser og drikkedunke, håndklæder og blyanter, tuscher og andre ting til opfyldning af penalhuset. Sortimentet omfatter bl.a. mærker som Disney Frost, Disney Princess, Star Wars, Avengers, Paw Patrol, Minnie Mouse, Real Madrid og Fc Barcelona produkter.
Alle produkter i en høj kvalitet og med god holdbarhed. Sortimentet indeholder både ting til skole- og fritidsbrug indenfor forskellige produktgrupper. Der vil løbende komme nye produkter og mærker til.     

Tuscher og skriveartikler til skolestart

Styr på penalhuset?

Blyanter, tuscher og alt hvad der hører sig penalhuset til er en vigtig del af en skoledag. Sortimentet omfatter bl.a. blyanter, viskelædere, blyantspidsere, de populære Carioca tuscher i mange farver og typer til ethvert formål. Udover Carioca tuscher har vi også almindelig farveblyanter i små og store pakninger. Derudover har vi viskelædere, de almindelige skoleblyanter, linealer, limstifter og meget mere til penalhuset. 

Se hele sortimentet af blyanter og tilbehør til penalhuset her

Penalhuse i forskellige størrelser og typer til skolestart

Penalhuse i forskellige typer og mærker…

I shoppen kan du fide et stort udvalg af penalhuse til både drenge og piger. Typerne er alt lige fra de mere almindelige firkantet til de mere specielle som skiller sig ud. Penalhusene fås med 1, 2 og 3 rum alt efter hvilke type der vælges. De er i en høj kvalitet og med eller uden tilbehør. Sortimentet indeholder bl.a. Disney frost, Spiderman, Fc Barcelona og Real Madrid.

Se hele sortimentet af penalhuse her   

Madkasser og drikkedunke til skolestart

Uden mad og drikke dur helten ikke…

En lang dag i børnehave eller skole kræver en god madpakke og til det selvfølgelig madkasse og drikkedunk. I shoppen er det et fint udvalg i forskellige typer og størrelser med kendte figurer bl.a. fra Disney, Fc Barcelona, Real Madrid og mange flere

Se hele udvalget af madkasser og drikkedunke her

Rygsække til fritid og skole

Rygsække til skole, børnehave og fritid…

Sortimentet af rygsække og tasker i shoppen spænder vidt fra de små tasker til børnehavebrug til rygsække som både kan bruges til både fritid- og skolebrug. Alle i en rigtig god kvalitet med små og store finesser og forskellige opbevaringsmuligheder i tasken. Mærkerne er primært Disney, Marvel, Fc Barcelona, Real Madrid og de smarte rygsække frs Converse.

Se hele udvalget af Rygsække her 

Sportstasker og gymnastikposer til børn

Funktionelle sportstasker og gymnastikposer…

Stort udvalg af klassiske sportstasker i høj og slidstærk kvalitet. Sortimentet omfatter bl.a. små sportstasker som er idelle til børn i de små klasser og store rummelige sportstasker med mange rum som er gode til børn i de store klasser og til fritiden når de skal til deres sport. Udover de klassiske sportstasker er der i shoppen også et varieret sortiment af de klassiske gymnastiktasker/poser som er handy og have med sammen med skoletasken.

Se hele udvalget af sportstasker og gymnastikposer her 

 

Håndklæder i forskellige designs til børn

Håndklæder med print

Stort udvalg af flotte håndklæder i god kvalitet og i en tykkelse som gør at de er velegnet til skole og fritidsbrug, da de er i en tyndere kvalitet end de håndklæder, som man typisk har i hustanden. Håndklæderne passer derfor perfekt ned i sportstaskerne og specielt i de klassiske gymnastikposer. Mærker som kan findes i shoppen er bl.a. Disney Frost, Disney Princess, Marvel, Star Wars, Real Madrid og Fc Barcelona.  

Se hele udvalget af håndklæder til børn her

Scroll to Top