Tavlefolie i metermål – B 123 cm.

249,00 DKK

Tavlefolie i metermål og på rulle. Bredden er 123 cm. – Skal du bruge 2 m (2 m x 123 cm.) skal du lægge 2 stk. i kurven.

Vores folie er en af de bedste på markedet og i en god, kraftig kvalitet, som er let at arbejde med. Den er ekstrem holdbar og let og rengøre. Derudover kan man skære og klippe i som man ønsker, så der er rig mulighed for og være kreativ.

Varenummer (SKU): 8000-001 Kategori:
Hvorfor bruge tavlefolie?

Det er en hurtig, nem og overskuelig måde og få en tavle i hjemmet på – uanset om det er til børneværelset, hjemmekontoret eller til madplanen i køkkenet. Vores folie er i en god, kraftig kvalitet, som er let at arbejde med. Folien er ekstrem holdbar og let og rengøre. Folien kan der skæres og klippes i som man ønsker, så der er rig mulighed for og være kreativ.

Se evt. vores andre udskårede tavler i sjove og søde figurer til børneværelset HER

Er du på jagt efter en tavle som er praktisk men samtidig dekorativ, kan vi anbefale og tage et kig på vores populære husketavler med stor skriveflade HER

Skal det være trendy til hjemmekontoret eller teen-værelset er vores talebobler populære – dem kan du finde HER

Gratis vejledning:
Der medfølger gratis vejledning til opsætning og vedligeholdelse af folien.

Kridt til tavlefolie:
Der anbefaler vi vores Posca Chalk Markers som du finder lige HER – Perfekt tusch med flydende kridt og lang holdbarhed til tavlefolie.
Alternativt kan du også finde almindeligt tavlekridt i hvid og mixed farver lige HER.

Vægt0.500 kg
Scroll til toppen