Folie & stickers

Wallstickers – stickers – klistermærker – kært barn har mange navne!

Hos Onkel David kan du finde et stort udvalg af forskellige wallstickers. Wallstickers er motiver eller tekst skåret ud i en tynd selvklæbende gennemfarvet vinyl. Folien vi bruger til vores wallstickers, er af høj kvalitet og med en god klæbeevne – men de er nemme og fjerne igen. Wallstickers egner sig til mange forskellige overflader – vægge, tapeter, skabe og hylder, døre og fliser – hovedreglen er jo mere jævn overflade jo pænere bliver resultat. Dermed ikke sagt, at man ikke kan klæbe wallstickers på f.eks. savsmuldstapet – det kan man sagtens, man vil bare kunne se kornene i folien, da den lægger sig ovenpå, men det kan også give et pænt rustikt look. Wallstickers åbner for en verden af dekorationsmuligheder.

Vores designs og muligheder
Vores mest populære produkt er vores dørskilte til børneværelset – så hvad enten det skal være et dørskilt med en flot krone som pryder ind til lillebrors værelse eller tidens trend og et Unicorn dørskilt til storesøsters værelse – så har vi alt til enhver smag. Til væggene i drengeværelset har vi bl.a. seje piratstickers og cool gamerstickers, men hvis du er på jagt efter dekoration til pigeværelset, er vores blomstermotiver og sommerfugle populære. Udover motiverne til børneværelser har vi også et stort udvalg af dekoration til stuen – f.eks. vores populære Olsenbanden eller Verdenskort i stor eller lille format . Vil du gerne have en enkelt dekoration med stor effekt kan vi anbefale og tage et kig på vores udvalg af citater.

Små ændringer med stor effekt!
I Danmark er vi blevet meget klimabevidste og vi skal passe godt på miljøet. Så i stedet for og smide den gamle kommode ud, kan den med vores wallstickers-folie få nyt liv med et helt andet udtryk, og faktisk komme til og ligne en dyrt indkøbt kommode fra det nyeste boligmagasin. Vores wallstickers folie kan nemlig også bruges til upcycling af inventar og ændre udtrykket af f.eks. skabe og kommoder, med vores folie i metermål har du mulighed for at, ændre skuffernes farve i kommoden ved og beklæde skuffen med folie. Derudover kan man klippe og skære i vores folie som man har lyst og mod på, så vil man gerne være helt med på moden og tidens trend, kan man dekorere væggen med f.eks. trekanter man selv har skåret ud i forskellige farver.

Maleskabeloner – En verden af dekorations muligheder!

Vores maleskabelonfolie er en folie som er en smule kraftigere og dermed stivere end wallstickers-folie. Fordelene ved netop vores maleskabeloner er, at skabelonen kan slutte helt tæt ind til væggen/underlaget. Dette resulterer i en helt skarp kant i motivet eller teksten, når den males op – og uden malingen vil begynde og løbe. Alle vores forskellige motiver og designs er vores egne og derfor kan du kun købe dem hos Onkel David.

Fleksible løsninger
Vores maleskabeloner er helt unikke i deres anvendelsesmuligheder. Da de netop er udskåret i skabelonfolie gør, at de er en éngangsskabelon, og til forskel fra maleskabeloner lavet af plast er vores fleksible. Fleksibiliteten gør, at de kan bruges på mange forskellige overflader og også hvor overfladen er kurvet f.eks. kan de lægges om et krus – se her vores kategori med mal selv krus til kreative personlige gaver til f.eks. bedsteforældrene.

Farveskalaen er uendelig
Til forskel fra vores ud skårede wallstickers i gennemfarvet vinyl giver maleskabelonerne en helt anden mulighed for farvevalg, det er nemlig dig som bestemmer farven på motivet som skal males, og du har måske en helt speciel farvenuance du selv har blandet – vi leverer bare skabelonen til projektet.

Opgradering af hjemmekontoret med tavlefolie

Vores tavlefolie er i en god kraftig kvalitet som er let og arbejde med og gøre ren med almindelig vand. Bonus er, at vores tavlefolie har rigtig lang holdbarhed. Vores tavlefolie giver dig mulighed for både og have en tavle som er funktionel og dekorativ. Vi designer og producerer selv vores tavlestickers og vi har et stort udvalg af ud skårede motiver bl.a. minimalistiske dekorative talebobler til både børneværelset og til f.eks. entreen og hjemmekontoret – her er vores husketavler også meget populære. Tavlefolie i mål er en oplagt mulighed, da du her har mulighed for at dekorere større flader – såsom døre og skabslåger.

Skab overblik
Hvis du vil skabe orden og overblik over dine opbevaringskrukker i køkkenet eller hobbymaterialer har vi tavlelabels i mange flotte designs – både det enkelt look men også mere over i vintage-looket. I forbindelse med vores tavlefolie, som er en af de bedste tavlefolier på markedet i højeste kvalitet, anbefaler vi vores Posca Chalk marker som er helt ideel til og skrive og tegne på tavlefolie med. Posca chalk fås i 11 flotte farver alt efter hvilket udtryk man ønsker – friske og nærmest lysende neonfarver, ønsker man et mere elegant udtryk har vi guld og sølv, og sidste men ikke mindst i de mere almindelig farver. Posca chalk marker kan fjernes med en våd klud og sidder der stadig lidt rester tilbage, kan dette fjernes med en våd klud med lidt opvaskemiddel.     

Scroll til toppen