Folie & stickers

Wallstickers – stickers – klistermærker – kært barn har mange navne!

Wallstickers er motiver eller tekst skåret ud i en tynd selvklæbende gennemfarvet vinyl. Folien vi bruger til vores wallstickers, er af høj kvalitet og med en god klæbeevne – men de er nemme og fjerne igen.

Wallstickers egner sig til mange forskellige overflader – vægge, tapeter, skabe og hylder, døre og fliser – hovedreglen er jo mere jævn overflade jo pænere bliver resultat.

Dermed ikke sagt, at man ikke kan klæbe wallstickers på f.eks. savsmuldstapet – det kan man sagtens, man vil bare kunne se kornene i folien, da folien lægger sig ovenpå, men det kan også give et pænt rustikt look.

Til væggene i drengeværelset har vi bl.a. seje piratstickers og cool gamerstickers, men hvis du er på jagt efter dekoration til pigeværelset, er vores stickers med heste og sommerfugle populære. Nogle af vores wallstickers fås i stor format – helt op til 120 cm. og de andre stickers er mixpakker med forskellige størrelser.

Wallstickers åbner for en verden med et væld af dekorationsmuligheder!

Wallstickers til billige priser!
Hos Onkel David kan du finde et stort udvalg af forskellige wallstickers. Udvalget af motiver er stort og vores absolut bestseller er Olsenbanden og Verdenskort i stor eller lille format . Er du på jagt efter  en enkelt dekoration med stor effekt, kan vi anbefale og tage et kig på vores udvalg af citater.

Se hele udvalget af Wallstickers

Dørskilte til børn i folie - stort udvalg af navneskilte til piger og dreneg hos Onkel David

Dørskilte til børneværelset
I denne kategori finder du et stort udvalg af personlige navneskilt til børneværelset. Der er mange forskellige designs og vælge imellem – bestsellerne er dette dørskilt med fodbold og til pigerne unicorn dørskilt. Alle designs er vores egne og der kommer løbende nye dørskilte til sortimentet.

Se hele udvalgtet af Dørskilte med navn

Maleskabeloner til krus, vægge, lærred, plader og meget mere - Se udvalget af maleskabloner i folie hos Onkel David

Maleskabeloner i folie
I sortimentet kan du finde maleskabeloner til krus med tekst til personlige gaver til bedsteforældrene, ven eller kollegaen. Der er forskellige udtryk og vælge imellem og der bliver føjet nyt til sortimentet løbende. Skabelonerne kan også bruges af børn, når skabelonen først er placeret på kruset.

Se hele udvalget af Maleskabeloner 

Maleskabeloner til krus, vægge, lærred, plader og meget mere - Se udvalget af maleskabloner i folie hos Onkel David

Maleskabloner med motiver
Maleskabeloner fås også i forskellige pakker med flotte motiver i forskellige størrelser. Bl.a. stjerner, blomster, sommerfugle, køretøjer og bogstaver. Til forskel fra vores udskårede wallstickers giver maleskabelonerne en helt anden mulighed for farvevalg, da det er dig som bestemmer farverne på motivet.

Se hele udvalget af Maleskabeloner

Sort tavlefolie - Selvklæbende tavlefolie i metermål og udskåret tavler

Opgradering af hjemmet med tavlefolie
Vores tavlefolie giver mulighed for en tavle som er funktionel og dekorativ på samme tid. Vi designer og producerer selv og har et stort udvalg af udskårede motiver og tavlefolie i metermål. Deudover har vi tavlelabels i forskellige designs til opbevaringsglas – de er specielt gode til og skabe et overblik i opbevaringen.

Se hele udvalget af Tavlefolie

Strygemærke jeg skal være storesøster t-shirt - Lav din egen Jeg skal være storesøster t-shirt hos Onkel David
Strygemærker i folie
 Spar penge med vores strygemærker i rigtig tekstilfolie, som du nemt og hurtigt kan stryge på en af børnenes gamle t-shirts eller bodyer. Nemt og hurtigt når den glædelig nyhed skal overbringes til resten af familien
Se hele udvalget af Strygemærker   
Tavlefolie i markedets bedste kvalitet

Vores tavlefolie er en af de bedste tavlefolier på markedet i den højeste kvalitet og i en god kraftig kvalitet som er let og arbejde med. Rengøringen af tavlen er nem, da der kan bruges ganske almindeligt vand – eventuelt med en lille smule opvaskemiddel.

Tavlefolie har desuden en rigtig lang holdbarhed og vi anbefaler vi vores Posca Chalk marker som er helt ideel til at skrive og tegne på tavlefolie med. Posca chalk som fås i 11 flotte farver alt efter hvilket udtryk man ønsker – de er friske og i øjenfaldende neonfarver, og ønsker man et mere elegant udtryk er der i sortimentet guld og sølv, og sidst men ikke mindst de mere almindelig farver.

Posca chalk marker kan fjernes med en våd klud – og sidder der stadig lidt rester tilbage, kan dette fjernes med lidt opvaskemiddel.

Maleskabeloner til kreative DIY projekter

Vores maleskabelonfolie er en folie som er en smule kraftigere og dermed stivere end wallstickers-folie. Vores maleskabeloner er helt unikke i deres anvendelsesmuligheder. Da de netop er udskåret i skabelonfolie gør, at de er en éngangsskabelon, og til forskel fra maleskabeloner lavet af plast er vores fleksible.

Fleksibiliteten gør, at de kan bruges på mange forskellige overflader og også hvor overfladen er kurvet f.eks. kan de lægges om et krus. Skabelonens fleksibilitet resulterer i en helt skarp kant i motivet eller teksten, når den males op – og uden malingen vil begynde og løbe. Vores forskellige motiver og designs er vores egne og kan derfor kun købes hos Onkel David.

 

Scroll to Top