Hobby & DIY

Hobby & DIY – en verden af kreativitet for børn og voksne

Hobby & DIY spænder over et kæmpe univers fyldt med idéer og projekter. Derfor er kreativitet mange ting og ikke mindst så kan man være kreativ på mange forskellige måder! Det kan være alt lige fra tegningen fra børnehaven til et større DIY-projekt. Det vigtigste er det og skabe ting. At idéen og tanken kommer ned på papiret i form af en tegning, maleri eller figuren bliver formet med lige netop det udtryk, som man havde forestillet sig. Derfor er idéer og kreativitet også så forskelligt og bliver opfattet forskelligt fra person til person – hvis to personer blev præsenteret for samme idé, ville det højest sandsynligt komme til udtryk i vidt forskellige færdige resultater, da vi tit og ofte ser forskelligt på både idéen – den kreative proces og i sidste ende det færdige resultat.   

Fra idéer til færdigt hobby projekt

De fleste vil højest sandsynligt sige at det og være kreativ, der er det alle aspekter i den kreative proces som er fantastisk. Det og have en idé – til og finde ud af hvilke materialer som skal bruges til idéen – hvordan man skal lave det – fordybelsen og processen – til det færdige resultat. Det giver en succesoplevelse hos både børn og voksne, når man står med det færdige resultat. Og på vejen dertil lærer man jo også en hel masse, måske er man nødt til og ændre idéen undervejs, finde alternative materialer eller man får flere gode idéer til projektet undervejs i processen.

Klippe og klistre

I shoppens sortiment finder du et stort udvalg af produkter til hobby & DIY. Så uanset om det er tuscher, papir eller små dekorationsmaterialer som pomponer, sjove rulleøjne eller forskelligt papir i et væld af farver kan du finde det her i shoppen. Udover alle de små og ’almindelige’ hobbymaterialer, har vi også et stort udvalg af produkter til større DIY, som spænder vidt lige fra sæbefremstilling, produkter i porcelæn til hjemmelavede gaver til bedsteforældrene f.eks. vores ’Mal-selv krus’ til selvhærdende ler.

Kreativitet kræver også kvalitet

I shoppen finder du også et stort udvalg af POSCA tuscher i alle farver og stregbredder til rigtig mange formål. Vi har valgt og forhandle Posca tuscher, da de kan bruges til alle hobbyprojekter og dækker ethvert behov. Og bedst af alt kan de bruges af både børn og voksne! De giver muligheden for og være kreativ uanset om det er stenmaling, maling på maleri, stof, porcelæn, glas, træ eller plastik man vil være kreativ med. Posca tuscherne er pålidelige og giver et fantastisk resultat hver gang. Vi har også valgt og tage andre tuscher ind i sortimentet, hvis man ikke er fan af Posca tuschen eller sørger tuscher i et lidt billigere prisleje. Vi har bl.a tuscher fra italienske CARIOCA, som spænder over et bredt udvalg af tuscher til farveblyanter lavet specielt til børn. Carioca er af høj kvalitet og i et sjovt børnevenligt design.

Scroll til toppen