Hobby & DIY

En verden af kreativitet for børn og voksne

Hobby & DIY spænder over et kæmpe univers fyldt med idéer og projekter. Derfor er kreativitet mange ting og man være kreativ på mange forskellige måder! Det kan være alt lige fra tegningen fra børnehaven til et større DIY-projekt. Det vigtigste er det og skabe ting. At idéen og tanken kommer ned på papiret i form af en tegning, maleri eller figuren bliver formet med lige netop det udtryk, som man havde forestillet sig. I shoppen kan du finde et udvalg af sjove og spændende materialer til kreative DIY for både børn og voksne…

POSCA tuscher til farverige dekorationer!
Hos Onkel David har vi de populære Posca tuscher i sortimentet til gode priser. Vi fører alle stregbredder og alle farver – lige fra de almindelige til pastelfarver, glimmer og metallicfarver. I shoppen er det muligt og købe enkelte tuscher og sæt som er en populær gaveide til de kreative.

Se hele udvalget af POSCA tuscher
Se hele udvalget af POSCA sæt

Sjove tuscher til børn i top kvalitet!
Vores tuscher fra CARIOCA er det sikre valg til børn, da tuscherne er giftfri og lavet på levenedsmiddelfarver, derudover er de dermatalogisk testet, uden allergener, har en vaskbar farve så farven nemt kommer af hænderne igen. Cariocas sortiment omfatter bl.a. alm. tuscher, dufttuscher, stempeltuscher og mange flere…

Se hele udvalget af Tuscher til børn

Maling til børn
I sortimentet finder du bl.a. selvlysende maling til både stof og glatte overflader – perfekt til halloweenpynt eller stjernehimmel på børneværelset, vandfarve til børn og porcelænstuscher til maling på glas og porcelæn.

Se hele udvalget af Maling

 

Papir og karton
Stort udvalg af A4 karton i forskellige pakker bl.a. basisfarver, pastel, julefarver og halloweenfarver. Blankt metalkarton i sølv og guld til DIY julepynt. Crepepapir og silkepapir til flotte hjemmelavede blomster. I sortimentet kan du også finde selvklæbende glitterkarton, som er specielt god til at beklæde opbevaringsæsker med.

Se hele udvalget af Papir og Karton  

MAL SELV krus og porcelæn til DIY gaver
Med vores MAL-SELV krus med maleskabeloner kan børnene selv sidde og lave DIY gaver til familien. Vores krus med maleskabeloner med tekster er en nem måde og lave flotte personlige gaver til f.eks. bedsteforældrene og hele familien. Der kan vælges mellem et stort udvalg af forskellige skabeloner.

Se hele udvalget af Mal selv krus

Dekorationsmaterialer til børn
Stort udvalg af dekorationsmaterialer til hobby og DIY for børn og voksne. Pomponer, chenille, rulleøjne, styroporkugler og -figurer, pallietter, filt, mosgummi med og uden glimmer, farvestrålende fjer og lufttørrende ler til f.eks. nøgleringe og hjemmelavede gaver.

Se hele udvalget af Dekorationsmaterialer

Fra idéer til færdigt hobby projekt

De fleste vil højest sandsynligt sige at det og være kreativ, der er det alle aspekter i den kreative proces som er fantastisk. Det og få idéen – til hvilke materialer som skal bruges  – hvordan det skal laves – fordybelsen og processen – til det færdige resultat. Det giver en succesoplevelse hos både børn og voksne, når man står med det færdige resultat! Og på vejen dertil lærer man en hel masse, måske er man nødt til og ændre idéen undervejs, finde andre materialer eller man får flere gode idéer til projektet undervejs i processen.

Klippe og klistre

I shoppens sortiment finder du et stort udvalg af produkter til hobby & DIY. Så uanset om det er tuscher, papir eller små dekorationsmaterialer som pomponer, sjove rulleøjne eller forskelligt papir i et væld af farver, kan du finde det her i shoppen. Udover alle de små og ’almindelige’ hobbymaterialer, har vi også et stort udvalg af produkter til større DIY, som spænder vidt lige fra sæbefremstilling, produkter i porcelæn til hjemmelavede gaver til bedsteforældrene f.eks. vores ’Mal-selv krus’ til selvhærdende ler.

Kreativitet kræver også kvalitet

I shoppen finder du også et stort udvalg af POSCA tuscher i alle farver og stregbredder til rigtig mange formål. Vi har valgt og forhandle Posca tuscher, da de kan bruges til alle hobbyprojekter og dækker ethvert behov. Og bedst af alt kan de bruges af både børn og voksne! De giver muligheden for og være kreativ uanset om det er stenmaling, et stort maleri, stofdekoration, porcelæn- og glasmaling, dekoration af træ eller plastik. Posca tuscherne er pålidelige og giver et fantastisk resultat hver gang.

Vi har også valgt og tage andre tuscher ind i sortimentet, hvis man ikke er fan af Posca tuschen eller søger tuscher i et lidt billigere prisleje. Vi har bl.a tuscher fra italienske CARIOCA, som spænder over et bredt udvalg af tuscher til farveblyanter lavet specielt til børn. Carioca er af høj kvalitet og i et sjovt børnevenligt design.

Scroll to Top