Posca tuscher Pc-3m

Posca Pc-3m er et sikkert valg til både nybegynderen og den erfarne – den smalle universelle, kegleformede spids er egnet til rigtig mange kreationer og giver mulighed for at farvelægge og markere med en sikker præcision på mindre materialer. Denne type Posca tusch egner sig glimrende til stenmaling, Mandalas og andre detaljerede malebøger, scrapbøger, kortdesign, og på krympeplast.
Fås i 40 flotte dækkende klare farver, fra de mere almindelig til over i de elegante sølv, guld og bronze. Derudover fås Pc-3m også i 8 flotte funklende glimmerfarver. Alle Posca tusser i sortimentet kan bruges på næsten alle materialer såsom træ, glas, porcelæn, keramik, plastik, lærred, stof- herunder naturlige og syntetiske tekstiler, mange forskellige papirtyper såsom almindeligt papir, karton, crepepapir og papmaché, metaller såsom jern og aluminium, mineraler – både sten og beton.
Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag er helt tørt inden anden farve påføres. Fordelen ved Posca tusser er også, at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tusserne på glas – så kan farven nemt fjernes igen. Posca-malingen er meget holdbar og UV-bestandig, men man kan vælge og beskytte med en spray-lak, så resultatet bliver endnu mere holdbar.
I modsætning til en klassisk filtpen, kan man tage spidsen på Posca pc-3m ud og skylle den under rindende vand, hvis den er blevet snavset eller tør.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca tuscher i sæt

Viser 1–15 af 52 resultater

Scroll to Top