Wallstickers

I shoppen finder du et stort udvalg af pakker med forskellige temaer – bl.a. blomster, flotte detaljerede sommerfugle, dyr med flotte detaljer, pirattema, gamerstickers og bogstaver og tal.

Skal din wallsticker pryde et større område eller måske være lidt anderledes, kan du tage et kig på nogle af vores populære produkter, bl.a. gøg og gokke i karikatur, olsenbanden og Marilyn Monroe.

Er du på jagt efter et trendy og stilrent udtryk kan vi anbefale og kigge på vores citater, hvor du finder mange designede tekster og citater.

Nogen af vores absolut mest populære produkter er dørskilte til børneværelset. Så er du på jagt efter et anderledes navneskilt på døren til børneværelset med stor effekt er der store chancer for, at du finder noget som falder i din smag. De to mest populære navneskilte er  ‘Unicorn’ til pigerne og ‘fodbold’ til drengene.

Vores wallstickers-folie, er i en høj kvalitet og med en god klæbeevne – men de er nemme og fjerne igen. vores stickers kan bruges på mange forskellige materialer – på vægge, tapeter, skabe og hylder, døre og fliser – men jo mere jævn overflade er jo pænere bliver resultat.

Du kunne måske også være interesseret i vores smarte maleskabeloner

Viser 1–15 af 69 resultater

Scroll to Top