Posca tuscher Pc-7m

Posca tusser pc-7m er det sidste nye skud på stammen fra Posca med helt ny stregbredde på 4,5 – 5,5 mm. Denne type Posca tusch er med sin brede kegleformede spids populær til farvelægning af store flader og er et naturligt supplement til Posca pc-8k.
Pc-7m er ideel til brug på større værker og genstande pga. den brede spids. Pc-7m er yderst populær blandt restauranter, cafeer og detailhandlen, som bruger den til at dekorere og skrive budskaber til kunderne på butiksvinduet.
Posca tusser pc-7m Fås i 15 flotte dækkende farver, som er meget holdbar og UV-bestandig. Ønsker man at være helt sikker på holdbarheden på malede emner, kan man vælge og beskytte med en spray-lak.
Alle Posca tusser i sortimentet kan bruges på næsten alle materialer som træ, glas, porcelæn, keramik, plastik, lærred, stof, forskellige papirtyper, jern, aluminium, sten og beton. Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag er helt tørt inden anden farve påføres. Fordelen ved Posca tusser er også, at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tusserne på glas og vinduer – så kan farven nemt fjernes igen.
Opnå Spraymaling-effekten med Posca tusser pc-7m
”Blæseteknikken” giver mulighed for at opnå en gradueret effekt, som er specifik for street art og ligner den effekt, man opnår med spraymaling. Man skal blot blæse kraftigt (men behersket!) på Posca-spidsen, som først er blevet godt imprægneret med maling.
Akvarel-effektFor at opnå en gradueret effekt/akvarel effekt kan Posca-malingen fortyndes med vand. Dette skal gøres inden maling er tørret ved at man bruger en pensel dyppet i vand, hvor man derefter arbejder og tynder malingen op, mens man arbejder direkte på underlaget – indtil man opnår det ønskede resultat.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca tuscher i sæt

Viser alle 15 resultater

Scroll to Top