Posca tuscher Pc-1m

Hvis du er på jagt efter en tusch, som giver mulighed for at tegne helt præcise smalle streger på små formater, skal du vælge Posca Pc-1m der med sin ekstra smalle, kegleformerede 0.7 mm spids giver en absolut præcision. Den er populær blandt nybegyndere – børn som voksne til og lægge farver på en meget præcis måde eller tegne konturer præcist op.
Posca tuschen giver en lige og sikker streg. Spidsen er tilstrækkelig smal til at skrive og tilstrækkelig kraftig til at tegne. Den er specielt godt til farvelægning af detaljerede tegninger, dekoration af mindre materialer f.eks. sko, små urtepotter, små strandsten og skaller fra sommerhusturen.
I modsætning til en filtpen kan spidsen på denne type Posca tusch tages ud og skylles under rindende vand. Fås i 22 dækkende klare farver, fra de mere almindelig til over i de elegante sølv og guld.
Alle Posca tusser  kan bruges på næsten alle materialer såsom træ, stof- naturlige og syntetiske tekstiler, glas, porcelæn, keramik, mange forskellige papirtyper såsom almindeligt papir, karton, kreppapir og papmaché, plastik, metaller såsom jern og aluminium, mineraler – som sten og beton og på lærred. Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag for lov og tørre helt inden anden farve påføres.
Fordelen ved Posca tusser er også at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tuscherne på glas – så kan farven fjernes igen. Posca-malingen er meget holdbar og UV-bestandig, men man kan vælge og beskytte med en spray-lak, så resultatet bliver endnu mere holdbar.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca tuscher i sæt

Viser 1–15 af 32 resultater

Scroll to Top