Posca tuscher i sæt

I shoppen kan alle Posca tuscher købes som enkelte tuscher indenfor en stor farveskala, som strækker sig fra de sarte pastelfarver til over i stærke neonfarver. Derudover kan der i shoppen også købes de flotte metallic-farver og farver med glimmer.
I shoppen føres alle Posca tuscher i alle stregbredder:

Posca Pc-1mr
Posca Pc-1m
Posca Pc-3m
Posca Pc-5m
Posca Pc-7m
Posca Pc-8k
Posca Pc-17k
Posca Pcf-350

Posca sættene er gode gaveidéer til kreative børn og voksne!
Udover sættene med Posca akryltusser har vi også alle typer af Posca Chalk Marker. Tuschen med flydende kridt, som er velegnet til kridt-tavler, glas-tavler, vinduer, metal og plastik.
De er vandfaste og holdbare udendørs og derfor er de både ideelle til tavlen på hjemmekontoret og børneværelset eller til gågadens butiksvindue, hvor der skal skrives budskaber til kunderne.
Posca chalk markers kan købes som enkelte tuscher i alle stregbredder og i et væld af farver – lige fra neon og til over i flotte metallic farver.
I shoppen kan du også finde dem i sæt i de forskellige stregbredder.
Pwe-3ms med smal stregbredde til små områder, pwe-5m er den mest populære til tavler og glastavler, mens pwe-8k og pwe-17k er særligt gode til skilte, butiksvinduer og til budskaber på store skilte ved restauranter, caféer og strøgbutikker.
Du kunne måske også være interesseret i køb af enkelte Posca tuscher

Viser 1–15 af 24 resultater

Scroll to Top