Posca tuscher Pc-8k

Posca pc-8k med 8 mm. i skrivebredde. Denne type Posca tusch er med sin brede skrå spids en populær tusch til farvelægning af store flader og til at tegne kurver. Den skrå spids giver mulighed for at kontrollere stregerne og gøre dem smallere. Den er populær til dekoration af større genstande, møbler og budskaber til butiksvinduer.
Fås i 35 dækkende farver herunder sølv, guld og bronze. 5 flotte metallicfarver og 6 friske neonfarver.
Alle Posca tusser i sortimentet kan bruges på næsten alle materialer såsom træ, glas, porcelæn, keramik, plastik, lærred, stof, forskellige papirtyper, jern, aluminium, sten og beton. Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag er helt tørt inden anden farve påføres. Fordelen ved Posca tusser er også, at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tusserne på glas og vinduer – så kan farven nemt fjernes igen. Posca-malingen er meget holdbar og UV-bestandig, men man kan vælge og beskytte med en spray-lak, så resultatet bliver endnu mere holdbar.

Spraymaling-effekten
”Blæseteknikken” giver mulighed for at opnå en gradueret effekt, som er specifik for street art og ligner den effekt, man opnår med spraymaling. Man skal blot blæse kraftigt (men behersket!) på Posca-spidsen, som først er blevet godt imprægneret med maling.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca tuscher i sæt

Viser 1–15 af 37 resultater

Scroll to Top