Posca Chalk Marker

Posca Chalk Markers – Til budskaber som skal ses
Uni-Posca Chalk Markers er et godt valg til ikke-porøse overflader såsom glas, tavler, glas-tavler, vinduer, metal og plastik. De er vandfaste og holdbare udendørs. Posca Chalk Markers fås i flere størrelser, som du alle kan finde nedenunder. Så uanset om du er på jagt efter en chalk marker til tavler, butiksruder, store skilte eller til ganske almindelig hobbybrug, så kan du finde en Chalk marker som passer til dit behov.

Alt efter hvilken skrivebredde du vælger, findes Posca chalk markers i mange flotte farver. De 11 forskellige flotte farver spæder vidt indenfor farveskalaen alt efter hvilket udtryk man ønsker – fluorescerende neonfarver som er intense, strålende farver til det friske og sprudlende budskab, guld og sølv til det mere eksklusive look, flotte metallic farver og sidst men ikke mindst de mere almindelig farver til husketavlen i hjemmet eller til kunstværket på tavlen i børneværelset.

Nyt design og nye farver?
Posca-blækket kan altid fjernes med en våd klud og sidder der stadig lidt tilbage, kan dette fjernes med en våd klud med lidt opvaskemiddel. Posca Chalk markers er også i høj grad ideel, hvis budskabet skal ændres løbende f.eks. på restauranter eller i detailbutikker. Ligesom den almindelig Posca Tusch er Chalk markerne naturligvis også fuldt dækkende, og hvis man kombinerer de forskellige farver – opnår man rigtig flotte resultater.  

Skrivebredde på 0,9 – 1,3 mm.

Anvendelig til mange formål bl.a. til husketavlen i hjemmet, prisskiltning på cafeén og til almindelig hobbybrug – speciel ideel til meget små formater og fine detaljer.

Se alle farver i Posca Pwe-3ms her

Skrivebredde på 1,8 – 2,5 mm.

Anvendelig til mange formål bl.a. til husketavlen i hjemmet, til budskaber på mindre butiksvinduer og til almindelig hobbybrug – speciel ideel til små formater og fine detaljer.

Se alle farver i Posca Pwe-5m her

Skrivebredde på 8 mm.

Perfekt til budskaber på butiksvinduer og større skilte. Men også velegnet til den store tavle i hjemmet. 

Se alle farver i Posca Pwe-8k her

Ekstra bred spids og 15 mm. i skrivebredde.

Meget velegnet til detailhandlen, hvor den bruges til skrevne budskaber til kunderne på butiksruder og cafeer. Også god til store skilte.

Se alle farver i Posca Pwe-17k her

Hele sortimentet af Posca Tuscher

Er du på jagt efter de almindelig Posca Tuscher? Vi har hele sortimentet af Posca Tuscher i de forskellige typer: Posca Pc-1mr, Pc-1m,  Pc-3m, Pc-5m, Pc-7m, Pc-8k, Pc-17k og Posca Pcf-350.

Fås i 66 flotte farver – herunder 8 metallic farver, 6 neonfarver og 8 glimmer farver. 

Se HELE udvalget af POSCA tuscher her

Scroll to Top