Posca Chalk Marker

Posca Chalk Markers – Til budskaber som skal ses
Posca Chalk Marker er en alsidig og praktisk markeringspen, der giver dig mulighed for at skabe flotte og kreative designs på forskellige overflader. Denne markeringspen er specielt designet til at efterligne udseendet af kridt, hvilket gør den perfekt til brug på tavler, glas, skilte, plastik, vinduesdekorationer og på andre ikke-porøse overflader. Posca markerens blæk er vandfaste og holdbar udendørs. Posca Chalk Markers fås i flere skrivebredder og du kan finde udvalget nedenunder. Så uanset om du er på jagt efter en chalk marker til tavler, butiksruder, store skilte eller til ganske almindelig hobbybrug, så kan du finde en chalk marker som passer til dit behov.

Alt efter hvilken skrivebredde du vælger, findes Posca chalk markers i mange flotte farver. De 11 forskellige flotte farver spænder vidt indenfor farveskalaen alt efter hvilket udtryk man ønsker – fluorescerende neonfarver som er intense, strålende farver til det friske og sprudlende budskab, guld og sølv til det mere eksklusive look, flotte metallic farver og sidst men ikke mindst de mere almindelig farver til husketavlen i hjemmet eller til kunstværket på tavlen i børneværelset. 

Nyt design og nye farver?
Posca-blækket kan altid fjernes med en våd klud og sidder der stadig lidt tilbage, kan dette fjernes med en våd klud med lidt opvaskemiddel. Posca Chalk markers er også i høj grad ideel, hvis budskabet skal ændres løbende f.eks. på restauranter eller i detailbutikker. Ligesom den almindelig Posca Tusch er chalk markerne naturligvis også fuldt dækkende, og hvis man kombinerer de forskellige farver – opnår man rigtig flotte resultater. 

Skrivebredde på 0,9 – 1,3 mm.

Anvendelig til mange formål bl.a. til husketavlen i hjemmet, prisskiltning på cafeén og til almindelig hobbybrug – speciel ideel til meget små formater og fine detaljer.

Se alle farver i Posca Pwe-3ms her

Skrivebredde på 1,8 – 2,5 mm.

Anvendelig til mange formål bl.a. til husketavlen i hjemmet, til budskaber på mindre butiksvinduer og til almindelig hobbybrug – speciel ideel til små formater og fine detaljer.

Se alle farver i Posca Pwe-5m her

Skrivebredde på 8 mm.

Perfekt til budskaber på butiksvinduer og større skilte. Men også velegnet til den store tavle i hjemmet. 

Se alle farver i Posca Pwe-8k her

Ekstra bred spids og 15 mm. i skrivebredde.

Meget velegnet til detailhandlen, hvor den bruges til skrevne budskaber til kunderne på butiksruder og cafeer. Også god til store skilte.

Se alle farver i Posca Pwe-17k her

Hele sortimentet af Posca Tuscher

Er du på jagt efter de almindelig Posca Tuscher? Vi har hele sortimentet af Posca Tuscher i de forskellige typer og skrivebredder: Posca Pc-1mr, Pc-1m,  Pc-3m, Pc-5m, Pc-7m, Pc-8k, Pc-17k og Posca Pcf-350 som er Posca tuschen med smart penselspids og den som kommer tættest på en rigtig malerpensel.

Fås i 66 flotte farver – herunder 8 metallic farver, 6 neonfarver og 8 glimmer farver. 

Se HELE udvalget af POSCA tuscher her

Posca Chalk er alsidig 

Umiddelbart tænker man at Posca Ckalk marker kun kan bruges til tavler – MEN pennen er alsidig og kan bruges på mange forskellige materialer. F.eks til dekoration af terracotta urtepotter til blomster eller krydderurterne i haven, skilte i træ til køkkenhaven eller opgradering af glasvasen i stuen – hvor man alt efter sæson og humør kan ændre designet – der tørres Posca chalk marker bare af med en våd klud. 

Den er egnet til ikke-porøse overflade og materialer såsom glas, metal, plastik og akryl. Men derfor kan de sagtens bruges til porøse overflader – såsom ikke behandlet træ, pap og papir, her skal man bare være opmærksom på at resultatet vil være permanent. 

Posca Chalk Marker er også praktisk og nem at bruge. Den er udstyret med en pumpefunktion, der giver mulighed for at kontrollere mængden af blæk, der påføres. Der kan skabes både tykke og tynde linjer afhængigt af det ønskede resultat. Tuschen har en god dækkeevne og tørrer hurtigt op, hvilket minimerer risikoen for at smudse eller flyde ud.

Scroll to Top