Posca tuscher Pc-1mr

Posca pc-1mr med 0.7 mm. i skrivebredde. Denne type Posca tusch har samme kvaliteter som en tuschpen med maling… i form af en blyant! Den har en ekstra smal, kalibreret spids og giver derfor en smal, tæt streg og absolut præcision! Den er populær til dekoration af små materialer med små detaljer, til scrapbøger og til kort design.
Fås i 22 flotte dækkende farver herunder elegant sølv og guld og også 4 flotte metallicfarver.
Alle Posca tusser i sortimentet kan bruges på næsten alle materialer såsom træ, glas, porcelæn, keramik, plastik, lærred, stof- herunder naturlige og syntetiske tekstiler, mange forskellige papirtyper såsom almindeligt papir, karton, crepepapir og papmaché, metaller såsom jern og aluminium, mineraler – både sten og beton.
Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag er helt tørt inden anden farve påføres. Fordelen ved Posca tusser er også, at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tusserne på glas – så kan farven nemt fjernes igen. Posca-malingen er meget holdbar og UV-bestandig, men man kan vælge og beskytte med en spray-lak, så resultatet bliver endnu mere holdbar.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca tuscher i sæt

Viser 1–15 af 31 resultater

Scroll to Top