Posca tuscher

De revolutionerende Posca Tuscher
I 1983 kom tuschen med maling – nærmere betegnet Uniball Posca marker på markedet. Posca tuscher er med en vandbaseret maling med et enestående fuldt dækkende blæk, som er rig på pigmenter, superstærk overfor vejrforhold og tidens tand. Posca tuscherne er permanente på porøse materialer, men kan fjernes og vaskes af på blanke materialer. Posca tuscherne fås i hele 66 forskellige farver – så der er nuancer for enhver smag. Herunder 6 sprudlende neonfarver, 8 flotte effektfulde metalfarver og 8 glamourøse glitrende farver. Posca tuschernes farver er meget dybe og på én gang matte og klare og findes i et utal af varianter. Derfor er Posca populær blandt både kunstnere men også børn, voksne og hobbyentusiaster.

En verden af muligheder
De forskellige spidser på Posca tuscherne giver et utal af mulighed for anvendelse, uanset om man skal tegne helt fine streger eller male store flader. Med 8 spidser og 5 forskellige former er anvendelsen uendelig. Posca tuscherne kan anvendes på alt lige fra små sten til om forandring af store møbler, vægge og skilte.

Posca tuscher pcf-350

Posca Pcf-350 er med sin smidige pensel-spids og 1-10 mm. i skrivebredde egnet til maling af emner, som har mange afkroge og små detaljer, helt ideel til kalligrafi og til farvelægning. Posca brush pcf-350 har en knap for enden af tuschen, så man kan kontrollere, at der kommer den rigtige mængde af maling. En Posca tusch som er et godt valg til begyndere og børn, som gerne vil lære og male med pensel.

Se alle farver i Posca PCF-350-sortimentet her

Posca Pc-1mr er med sin ekstra smalle, kalibreret spids perfekt til en smal, tæt streg og med absolut præcision! Den er populær til dekoration af små materialer med små detaljer, til scrapbøger og til kort design.

Denne Posca tusch har samme kvaliteter som en tuschpen med maling… i form af en blyant.

Se alle farver i Posca PC-1mr-sortimentet her  

Til nybegynderen og børn er Posca Pc-1m et godt valg, da denne Posca tusch med sin lille størrelse og ekstra smalle kegleformede spids, giver en lige og sikker streg.

Spidsen er tilstrækkelig smal til at skrive med og kraftig nok til at tegne og farvelægge med.

Se alle farver i Posca PC-1m-sortimentet her  

Posca Pc-3m er med sin smalle universelle, kegleformede spids et sikkert valg til nybegynderen men også til den erfarne bruger af Posca tuscher – den smalle spids giver mulighed for at farvelægge og markere med en sikker præcision på mindre materialer. Denne type Posca tusch er en af de mest populære og egner sig glimrende til bl.a. stenmaling og Mandalas malebøger.

Se alle farver i Posca PC-3m-sortimentet her           

 

Posca Pc-5m med sin medium spids brugervenlig for alle og god til både streger og farvelægning.

Bonus er, at netop denne type indenfor Posca tuscher er terrængående – og her menes, at den er helt ideel til uregelmæssige porøse overflader som sten, beton og træ.

Se alle farver i Posca PC-5m-sortimentet her                  

Store værker kræver en effektiv tusch og her er Posca Pc-7m klart og anbefale.

Posca tuschen giver med sin brede kegleformet spids mulighed for en præcis udfyldning på større overflader, såsom lærred, større genstande, vinduer men også cykler, motorcykler og skateboards.

Se alle farver i Posca PC-7m-sortimentet her

Posca Pc-8k er perfekt til og tegne kurver og dække store ensfarvede overflader, og skrå grafiske streger. Den skrå spids gør, at stregen kan kontrolleres og gøres smallere.

Posca tuschen bruges til bl.a. og shine et rum eller et møbel op. Butikker og professionelle til butiksvinduer, customizing af skateboards og graffitimaling.

Se alle farver i Posca PC-8k-sortimentet her

Til kæmpestore overflader er denne type tusch det rette valg. Den ekstra brede spids gør arbejdet nemmere, når en ensartet farveflade og baggrund skal udfyldes.

Posca tuschen er perfekt til at shine et møbel eller et rum men også til butiksvinduer, bannere og til skilte som skal ses på lang afstand.

Se alle farver i Posca PC-17k-sortimentet her

Posca tuscher til alt?
Det kan siges meget kort – JA – Posca tuscherne er ideelle til stort set alle materialer og på både ru og glatte overflader. Materialer omfatter glas, porcelæn, keramik, lærred, træ, stof – både naturlige og syntetiske tekstiler, almindeligt papir, karton, crepepapir og papmaché. Blækket i Posca tuscherne er også anvendelig på plastik og metaller såsom jern og aluminium, og sidst men ikke mindst på mineraler som sten og beton.

Posca tuschernes mange fordele:

  • De kan bruges både indendørs og udendørs.
  • Tørrer hurtigt.
  • Vandbaseret tusch med stærke farvepigmenter.
  • Modstandsdygtig overfor UV.
  • Permanent på porøse underlag og kan fjernes igen på de fleste glatte, ikke porøse materialer.
  • Kan beskyttes yderligere med en spraylak eller en decoupagelak – f.eks. når tuscherne bruges som stenmaling og udendørsdekorationer.

Hele sortimentet af Posca Chalk Markers

Se også vores store sortiment af Posca Chalk Markers i de forskellige typer: Posca Pwe-3ms, Pwe-5m, Pwe-8k og Pwe-17K

Fås i 16 flotte farver – herunder 5 metallic farver og 4 neonfarver -alt efter hvilken type du vælger.

Se HELE udvalget af POSCA chalk markers her

Posca chalk markers
Scroll to Top