Posca Tusser Pc-5m

Posca Pc-5m er med sin runde spids og 1.8–2.5 mm. i skrivebredde det medlem, af Posca sortimentet som kan bruges til alle formål. Den giver pæne og præcise streger og er helt ideel til farvelægning! Pc-5m er ”terrængående” og derfor ideel til uregelmæssige, porøse overflader såsom træ, sten og beton.

Fås i 49 flotte dækkende klare farver, fra de mere almindelig til over i de elegante sølv, guld og bronze. Derudover fås Pc-5m også i 4 sprudlende neonfarver og 5 flotte metallicfarver. Alle Posca tusser i sortimentet kan bruges på næsten alle materialer såsom træ, glas, porcelæn, keramik, plastik, lærred, stof- herunder naturlige og syntetiske tekstiler, mange forskellige papirtyper såsom almindeligt papir, karton, crepepapir og papmaché, metaller såsom jern og aluminium, mineraler – både sten og beton. Posca tussernes farver er dækkende, så man kan male ovenpå andre farver – det eneste det kræver er, at første lag er helt tørt inden anden farve påføres. Fordelen ved Posca tusser er også, at farverne ikke trænger igennem papiret og bruger man tusserne på glas – så kan farven nemt fjernes igen. Posca-malingen er meget holdbar og UV-bestandig, men man kan vælge og beskytte med en spray-lak, så resultatet bliver endnu mere holdbar.

Spidsen på Posca pc-5m kan tages ud og skylles under vand, hvis den er blevet snavset eller tør.

Spraymaling-effekten
”Blæseteknikken” giver mulighed for at opnå en gradueret effekt, som er specifik for street art og ligner den effekt, man opnår med spraymaling. Man skal blot blæse kraftigt (men behersket!) på Posca-spidsen, som først er blevet godt imprægneret med maling. Denne teknik fungerer særlig godt med pc-5m´s brede spids.

Viser 1–15 af 56 resultater

Scroll to Top