Tavlefolie

Vores tavlefolie er i den bedste kvalitet, kraftig og let og arbejde med. Opsætningen af tavlefolien er lige til og gå til, da det er samme måde, som når man sætter wallstickers op. Rengøringen af tavlen tager ingen tid og er nem og gøre ren med almindelig vand.

I shoppen finder du et væld af forskellige designs – vi designer og producere selv alle vores tavler, så du kan kun købe dem her i shoppen. Vores mest populære produkt er vores husketavler – da de har en stor skriveflade og passer inde alle steder. Til børneværelset har vi vores udskårede tavler i mange forskellige figurer, som giver frit spil til kreativiteten på børneværelset. Er du på jagt efter et enkelt udtryk, men samtidig dekorativt kan vi anbefale og tage et kig på vores kategori med ‘Talebobler’ – som mange vælger til både teenagerværelset og til hjemmekontoret. Vores tavlefolie giver dig ikke kun mulighed for og have en funktionel tavle men også dekorativ!

Hvis tavlefolien skal sættes på en stor lige flade, som en dør eller skabslåge er Tavlefolie i mål helt ideelt.

Mangler der overblik og orden i hobbymaterialer, værktøjet i garagen eller krukkerne i køkkenet har vi tavlelabels i rigtig mange forskellige designs. Hel enkle firkantede og ovale labels over i det mere romantiske vintage look.

Da vores tavlefolie er en af bedste tavlefolier på markedet, anbefaler vi klart vores Posca Chalk marker – kridtpennen som er helt ideel til og skrive og tegne på tavlefolie med. Fås i 11 flotte farver – alt fra neonfarver til de mere almindelig farver. Posca chalk marker kan fjernes med en våd klud og sidder der stadig lidt rester tilbage, kan dette fjernes med en våd klud med lidt opvaskemiddel.

Du kunne måske også være interesseret i vores Posca chalk marker

Viser 1–15 af 18 resultater

Scroll to Top