Tavlefolie metermål – 100 x 125 cm.

429,00 kr.

Sort tavlefolie

Vores tavlefolie fra Aslan er en af de bedste på markedet og i en god, kraftig kvalitet, som er let at arbejde med. Den er ekstrem holdbar og let og rengøre. Derudover kan man skære og klippe i som man ønsker, så der er rig mulighed for og være kreativ.

 

 

Varenummer (SKU): 8000-001 Kategori:
Hvorfor bruge tavlefolie metermål?

Det er en hurtig, nem og overskuelig måde og få en tavle i hjemmet på – uanset om det er til børneværelset, hjemmekontoret eller til madplanen i køkkenet. Folien er i en god, kraftig kvalitet, som er let at arbejde med. Ekstrem holdbar folie og let og rengøre. Folien kan der skæres og klippes i som man ønsker, så der er rig mulighed for og være kreativ.

Skal der system i opbevaringen kan vi anbefale vores tavlelabels – de fås i mange forskellige former og kan bruges på opbevaringskasser, glas, bøtter og meget andet.

Er du på jagt efter en tavle som er praktisk men samtidig dekorativ, kan vi anbefale og tage et kig på vores populære husketavler med stor skriveflade.

Gratis vejledning:
Der medfølger gratis vejledning til opsætning og vedligeholdelse af folien.

Kridt til tavlefolie:
Vi anbefaler vores Posca Chalk Markers som er nemme at bruge, da det er en tusch med flydende kridt og lang holdbarhed til tavlefolie.
Alternativt har vi i sortimentet også almindeligt tavlekridt i hvid og mixed farver.

Vægt0,500 kg

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top