,

Artello akrylmaling Sort – 75 ml.

26,00 kr.

Artello akrylmaling sort
  • Vandbaseret.
  • Hurtigtørrende.
  • Malingen er tyktflydende, men kan evt. fortyndes med vand.
  • Velegnet til forskellige overflader f.eks. lærred, træ, papir m.v.
  • Redskaber rengøres med vand.

Se også udvalget af Posca tuscher

EAN: 5700138003632 Varenummer (SKU): 7000-800363 Kategorier: , Tags: , ,

Artello akrylmaling sort er en hurtigtørrende og vandbaseret kunstner acryl maling med god dækevne. Kan bruges til forskellige teknikker og blandes i forskellige medier, som f.eks. modellerpasta. Velegnet til forskellige overflader f.eks. lærred, træ, papir m.v. Pensler og redskaber rengøres i vand.

Maling til forskellige materialer

I shoppen har vi et lille udvalg af forskellige typer af maling til hobbybrug. Akrylmalingen er primært i sæt fra mærket Art Ranger. Tuberne indeholder 22 ml. og det giver mulighed for at prøve mange forskellige farver af. Sættene er en god børnemaling til en overkommelig pris.

Til porcelænsmaling har vi porcelænstuscher fra mærket Filia, som også kan bruges på glas. Porcelæns tuscherne kan købes i 10 forskellige farver og er gode kvalitets tuscher, hvor malingen holder rigtig godt på materialet efter fiksering i ovn.

Hobby akrylmaling fås også som malingstuscher – vi fører nemlig også de populære POSCA tuscher i næsten fuldt sortiment. Vi har Posca i næsten alle stregbredder: Posca pc-1mr, pc-1m- pc-3m, pc-5m, pc-7m, pc-8k, pc-17k og Posca brush pcf-350.

Vi fører de forskellig Posca tuscher i næsten alle tilgængelige farver. Udover muligheden for at købe Posca tuscher i enkelt køb, består sortimentet også af forskellige sæt i både pastelfarver, standardfarver og i metallic- og glitterfarver.

En verden af hobbymaterialer

I shoppen kan man finde et stort udvalg af forskellige hobbymaterialer for både børn og voksne. Vi har små hobbyprodukter som pailletter, pomponer, chenille, rulleøjne, rhinsten, fjer og meget mere.

De små hobbymaterialer fås alle i forskellige pakkeløsninger i forskellige farver som standard-, pastel-, metallic- og flotte neonfarver.

DIY Krea

Et lille produktsortiment af forskellige produkter til kreative sysler bl.a. krympeplast til nøgleringe, sæt med magneter til farvelægning i 2 designs, gipsgaze på rulle, og porcelænskrus.

Små dekorative papæsker som kan dekoreres med maling, washitape og rhinsten.

Til egne kreationer har vi ogdå lufttørrende ler fra Darwi med mange forskellige muligheder for DIY. Det lufttørrende ler kan efterfølgende males med ganske almindelig akrylmaling.

Derudover fører vi også hobbyfilt i pakker med 30 forskellige farver og i 3 størrelser: A4, A5 og i A6.

Vægt0,075 kg

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top