Maleskabelon Stjerner mix no. 1 – pakke m/20 stk.

149,00 kr.269,00 kr.

Maleskabelon stjerner mix

Pakke med 20 stk.
Kan bruges på vægge, pap, lærred/canvas, sten, glas og porcelæn, metal, plastik og akryl.
Denne maleskabelon stjerner fås i flere forskellige størrelser, som vælges nedenfor.

Bemærk:

  • Jo mere jævn overflade jo pænere resultatet. De kan godt bruges på f.eks. en savsmuldsvæg – men man skal være grundig under monteringen og at den slutter helt tæt til væggen.
  • Maleskabelonerne er udskåret i skabelonfolie og er derfor éngangsskabeloner.
  • Der medfølger gratis skraber og udførlig vejledning med vores maleskabeloner.

Se også vores MAL SELV krus med maleskabeloner til personlige gaver

Hvorfor vælge maleskabeloner i folie?
Alle vores maleskabeloner er udskåret i folie og derfor er de fleksible i modsætning til skabeloner af plast. Fleksibiliteten gør at de udover og kunne bruges på plane overflader også er yderst velegnet til brug på ting og genstande med kurver. Maleskabelonen kan slutte helt tæt ind til materialet og derfor kan man opnå en helt skarp kant uden løbere i malingen. Under monteringen skal man være helt sikker på, at skabelonen slutter tæt til matrialet så man undgår at malingen løber ind under skabelonen.

Hvilken maling kan bruges med maleskabelonerne?
Vi anbefalger at man bruger maleskabelonerne sammen med almindelig akrylmaling, hvor malingen påføres med pensel, rulle eller duppes forsigtig på med en svamp. Skabelonerne kan også bruges sammen med tuscher med maling. Vi anbefaler IKKE at de bruges sammen med spraymaling – da noget spraymaling gør, at skabelonerne smelter og krøller sammen.

Vægt0,050 kg
Scroll to Top