Stor bamse med slik og nissehue – Chokoladekugler mix 400 gr.

115,00 kr.

Stor bamse med slik
  • Indhold: 400 gr. mixed chokoladekugler med forskellige smage bl.a. nødder, nougat, kaffe, jordbær, straciatella, kokos, mint og crisp overtrukket med mørk-, mælke- eller hvid chokolade.
  • Bamsen måler: Ca. 35 cm.

Se også udvalget af Hobby & DIY 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9705-1098 Kategori: Tags: ,
Sød bamse med slik

Bamserne med slik er sjove som gaveide til børn i alle aldre – til fødselsdag eller i anden anledning. Til jul har vi også bamser i en stor version med nissehue. 

Bamserne fås i forskellige størrelser – enten en lille bamse med slik og 50-100 gr. fyld alt efter hvilken type slik der vælges eller en stor bamse med slik med hele 200-400 gr. fyld alt efter sliktype og med nissehue. Sortimentet af slik, som der kan vælges mellem er hitmix – en blanding af vingummi og lakrids, skumfiduser i microstørrelse, forskellige typer vingummi, slikkepinde, fyldte chokoladekugler og mars miniature.

Bamse med slik er en anderledes gaveide til børn i alle aldre og slik for enhver smag – både vingummi, blandet slik, chokolade og slikkepinde.

Stort udvalg af hobbymaterialer for børn og voksne

Shoppen består af et stort udvalg af dekorationsmaterialer til både børn og voksne. Der er mange forskellige muligheder for materialer til kreative gaver og hjemmelavet pynt.
Til kreative projekter er der i sortimentet et udvalg af ting til dekoration, som børnene kan sidde med selv f.eks. krus og porcelænsting, som kan dekoreres med vores porcelænstuscher fra Filia.

I shoppen er der også et bredt udvalg af kartonpakker med forskellige temaer – bl.a. Halloween – og julefarver. Papir & karton i shoppen omfatter også specialpapir bl.a. silkepapir, metalkarton, crepepapir og selvklæbende glitterpapir. Derudover er det et stort udvalg af dekorationsmaterialer som chenille, pomponer, pailletter, fjer, glimmer, rulleøjne og styropor kugler i størrelser fra 3 – 15 cm.

Stort sortiment af tuscher fra Carioca

Tuscher og tegneartikler fra italienske Carioca som er et anerkendt italiensk firma som laver alt indenfor tuscher, farveblyanter og maling til børn. Produkterne fra Carioca er produceret med levnedsmiddelfarver – dermed er det naturlige og giftfrie produkter, som trygt kan købes til børn. I sortimentet findes de altid populære trylle tuscher, tuscher med metallic effekt, stempeltuscher, dufttuscher, pastelfarvede tuscher, oliepasteller, robuste og brudsikre farveblyanter.

Posca tuscher – tuschen der aldrig svigter

Posca tuscher er tuscher med vandbaseret akrylfarve, som indeholder stærke lysægte farvepigmenter. Det betyder også at den har en utrolig god dækevne, derfor man kan påføre forskellige farver i lag oven på hinanden. Posca tuscherne kan bruges på stort set alle overflader som papir, træ, glas, metal, stof, keramik, porcelæn og meget mere.

En anden klar fordel ved Posca tuscher er deres holdbarhed. Når blækket er tørt, bliver det vandfast og modstandsdygtigt over for lys og sollys. Dette betyder, at dekorationerne med Posca vil beholde deres farver og udseende i lang tid. De er også modstandsdygtige over for smudging og fading, hvilket gør dem perfekte til brug i både indendørs og udendørs projekter.

Posca fås i et væld af farver og med glitter og metallic effekt.

Stort udvalg af stickers

Shoppens sortiment består også af udskåret wallstickers til både børneværelset, dekoration af hjemmet, kontoret og andre steder. Sortimentet af stickers omfatter både mixpakker med sommerfugle, biler og store stickers med pirattema og flotte dekorative heste. Derudover har vi også collager, citater, Olsenbanden, flotte skylines og verdenskort. Vores populære navneskilte til børneværelset er vores eget design og der kommer hele tiden nye til – de fås også i forskellige størrelser og farver.

Til brug i hverdagen har vi tavlefolie i den bedste kvalitet der kan fås på markedet – her også både udskåret figurer, tavlelabels til krukker og i metermål. Til brug på tavlerne har vi både almindelige kridt og Posca chalk marker med flydende kridt – Posca chalk fås i mange typer og i et væld af farver.

Vores maleskabeloner er udskåret i skabelon-folie og er velegnet til dekoration med maling af plane overflader og til kreative gaver. Udvalget omfatter både pakker med bl.a. sommerfugle, blomster, biler, dyr og mange flere temaer.

Vægt0,400 kg
Scroll to Top